Mijn eerste 100 km

This is the fundraising page of Peter Hertogh

( Member of team: Verbindingshelden )

You can't donate anymore
from €500 (102%)
You can't donate anymore

Ruim twee jaar geleden ben ik actief gaan fietsen. Hierin werd ik gemotiveerd door een uitdaging die we met een mooie groep collega's aangingen: De top van de Alpe d'Huez halen en zo een mooi bedrag bij elkaar brengen voor het Jeugdfonds. Mijn sportieve uitdaging was de top echt halen. Vorig jaar zijn we nog een keer gegaan, met voor mij als doel behoorlijk sneller boven te zijn dan het jaar ervoor. Dit jaar beklimmen we helaas geen berg, maar ga wel een nieuwe uitdaging aan. Voor het eerst minimaal 100 km fietsen, een voor mij erg grote afstand. Ik ga de afstand overbruggen tussen de Allinq-vestigingen in Drachten en Zwolle. Dat is niet helemaal 100 km, waardoor ik Zwolle-Elburg hier nog aan vastplak.

Normaal rij ik rondjes van 30 tot 40 km met af en toe een uitschieter naar 50 km. Geen idee nog hoe ik het ga doen, maar ik ga er wel voor. Natuurlijk ben ik gemotiveerd, maar jouw steun als stok achter de deur zal me enorm helpen de afstand te overbruggen.

Velen hebben iedere dag de mogelijkheid en de middelen om te sporten. Het houdt hen fit, brengt plezier en zorgt voor ontspanning. Voor mij geldt dat net zo. Hoe mooi is het daarom dat ik door het uitoefenen daarvan, er aan bij kan dragen dat ook kinderen uit minder bedeelde gezinnen de kans krijgen te (gaan) sporten. Dat helpt hen zich fysiek, mentaal en sociaal te ontwikkelen. Ondersteun daarom deze actie. Het is niet voor mezelf, maar 100% voor het Jeugdfonds.