KILOMETERS VOOR HET JEUGDFONDS

Target reached
You can't donate or start fundraising anymore
from €5,000 (150%)
You can't donate or start fundraising anymore

KILOMETERS VOOR HET JEUGDFONDS
ZATERDAG 12 SEPTEMBER


Wij Allinq’ers vinden het mooi om samen wat te ondernemen. Voor onszelf. Voor elkaar. En voor een ander. Zo gaan we jaarlijks 'Op naar de top', is er het Allinq Volleybaltoernooi, deden we mee aan de Bedrijvenloop en Drakenbootrace, hebben we Spinning- en Yogaklassen en staan we altijd open voor andere sportieve initiatieven. Maar dit jaar… kwam corona. Omdat we óók nu – of juist nu – de verbinding met elkaar willen blijven zoeken, lekker in beweging willen blijven én iets voor de maatschappij willen doen, bedachten we samen met de organisatie van ‘Op naar de Top’ een alternatief: Kilometers voor het Jeugdfonds! Daarmee helpen we kinderen uit gezinnen met weinig geld om tóch te kunnen voetballen, blokfluiten, dansen, judoën of een andere activiteit te doen! Dat laten we ons - én hen - niet afnemen door corona!


Wie, wat, waar
Op zaterdag 12 september komen we tegelijk massaal in beweging. Samen, maar toch individueel. We gaan fietsen, wandelen, hardlopen, zwemmen, paardrijden, steppen, powerwalken, skeeleren, peddleboarden… wat jij wilt! En wáár jij dat wilt! Ben je niet zo’n heel actieve sporter, ga dan gerust voor het aantal stappen in plaats van kilometers; het is aan jou hoe je het invult. We vragen je om jouw activiteit te laten sponsoren door collega’s, leveranciers, familie, vrienden, buren of Facebookvrienden, zodat we óók dit jaar geld op kunnen halen voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.


Meedoen?

Meld je aan op deze actiepagina via Start een actie. Je ontvangt ten eerste een leuk sportief aardigheidje in de bus, maar uiteraard doe je het voor de Allinq-teamspirit en het goede doel!

  • Individueel - Je kunt individueel meedoen, omschrijf dan jouw activiteit en bepaal het aantal kilometers waarmee dit voor jou een echte uitdaging wordt.
  • Team - Je kunt ook een teamactie bedenken en collega's aansporen daaraan mee te doen. Een teamdoel kan extra motiverend werken, maar wees eerder creatief om samen een doel te bereiken dan elkaar als groep bewust op te zoeken. Fiets bijvoorbeeld met collega's een rondje lang diverse Allinq-locaties waarbij je ieder vanaf een andere locatie vertrekt.
  • Teamlid - Of je neemt deel aan een reeds aangemaakte teamactie. Je ziet er al een aantal staan. Eén daarvan is de 'Mini op naar de Top' actie; een warming-up voor de zaterdag want deze is op vrijdag 11 september.

Voor iedere activiteit geldt sowieso: houd je aan de hygienevoorschriften en 1,5 meter afstand tot elkaar. Natuurlijk mag je ook samen met gezinsleden in beweging komen, dan geldt die afstand niet. En ook als je op een andere manier aan Allinq verbonden bent, kun je meedoen. Heb je eerst nog vragen, mail dan naar communicatie@allinq.nl


Kom alvast in actie!

Je hebt nog even de tijd om aan je conditie te werken, maar ook om sponsoren te vinden. Zodra je je hebt aangemeld, kun je jouw actie bijvoorbeeld promoten op social media via deze actiesite. Kijk in het menu bij Tips voor nog meer slimmigheden. Het aanmelden als sponsor werkt vervolgens ook heel eenvoudig via deze site. Niets houd je meer tegen. Dus laat jouw actie zien en laten we samen - op afstand - vele kilometers maken voor het Jeugdfonds!