1/4 triatlon: 51 km op 1 dag. 1km zwemmen, 40km fietsen, 10km lopen.

This is the fundraising page of Hilde Metsaars
You can't donate anymore
from €510 (12%)
You can't donate anymore

 

Wow. Dat was gaaf! Een kwarttriatlon volbrengen. Het is me gelukt!

We begonnen de dag met zwemmen: 1 km in open water van 17 graden. Brrrrr.... Door de kou inspannender dan verwacht. Vervolgens onze fietsen opgesprongen. Eerste 10 kilometer met de wind in de rug. Dat ging lekker! Tussendoor 10 kilometer gelopen door weilanden en twee van de Friese-11-Elfsteden. En weer afgesloten met fietsen: Dertig kilometer met flinke tegenwind langs weilanden en meren. Pffff... De laatste kilometers gingen op karakter en gemotiveerd door mijn sponsors.  Alles met elkaar was het een stuk heftiger dan ik verwacht had. Mijn grenzen heb ik hiermee echt weer kunnen verleggen.

Dank aan mijn sponsors, die mij motiveerden om door te zetten en er met hun donatie voor zorgen dat kinderen mee kunnen doen en ook hun grenzen verleggen op cultureel en sportief vlak.

En mocht je me willen feliciteren met deze prestatie: een donatie voor het Jeugdfonds Sport&Cultuur blijft welkom. Bedankt alvast namens alle kinderen!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een lang gekoesterde droom: meedoen aan een triatlon! Omdat ik fysiek niet kan hardlopen, leek dit altijd onmogelijk. Tot nu. Een triatlon zonder wedstrijdelement en dus kan ik wandelen i.p.v. hardlopen. Perfect! Iets doen wat ik eerder niet voor mogelijk hield.

Dat geldt ook voor het doel wat ik hiermee steun: Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen de contributie en eventueel de benodigde materialen. Zo kunnen kinderen die dachten nooit te kunnen sporten toch gewoon meedoen.