25 km over de Veluwe!

This is the fundraising page of Corry Bouwens
You can't donate anymore
from €200 (100%)
You can't donate anymore

Yes, het is gelukt! Ik liep 25 km over de Veluwe. Het lijkt misschien geen mega afstand, maar 10 km zat toch echt aan mijn grens dus ik moest flink wat extra meters maken. Met 1 korte break niet meegerekend, deed ik er 4:14 uur over. Het uitzicht was super en ik ben blij dat ik op deze manier een bijdrage kon leveren aan het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Bedankt supporters en donateurs voor jullie bijdrage!

---


Mijn uitdaging:
Sporten? Ik doe het bijna iedere dag! Het liefst te paard, met een big smile op mijn gezicht. Dat deed ik als kind al en kon de hele dag met vriendinnen rondhangen op de manege. Of het nu paardrijden is, zwemmen, toneel- of dansles: sport en cultuur leert kinderen samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en ze maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter!


Met jouw donatie steun je het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat kinderen uit gezinnen met minder geld, ook mee kunnen doen. Met de actie 'Kilometers voor het Jeugdfonds'  op zaterdag 12 september a.s. sport ik, zodat kinderen kunnen sporten. Samen, en toch op afstand, met mijn Allinq-collega's.


Mijn persoonlijke uitdaging? Ik laat niet mijn paard die kilometers maken, ik loop ze zelf :-) Ik ga voor 25 kilometer over de Veluwe. Mijn record stond op een ruime 10, dus ik moet echt wel aan de bak. Sponsor je mij?