Rund um den Wasserturm

Target reached
You can't donate or start fundraising anymore
from €5,000 (237%)
You can't donate or start fundraising anymore

LET OP: DIT IS EEN OUDE ACTIE, VOOR DE NIEUWE KIJK OP: DEZE PAGINA

 

Trringgg. Republiq al 5 jaar in volle vaart. Niet in het peloton, maar aan kop. In de wind. Om doordachte keuzes te maken in het vastgoed. Keuzes die beter bij jou passen. Keuzes die ook op langere termijn overeind blijven. We maken de koers in de verduurzaming van maatschappelijk en corporatie vastgoed. We demarreren om data vast onderdeel van de vastgoedsturing te maken. En ondertussen werken we als kopman of waterdrager in de mooiste ontwikkelprojecten van Nederland. 

Het gaat ons tot nu toe voor de wind. Gelukkig. Maar we stuiven niet zomaar iedereen voorbij. Onze verjaardag staat in het teken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Doe je op 20 september mee aan onze wielerronde (70 km of 120 km) voor het goede doel? Republiq betaalt 1 euro voor elke kilometer die jij fietst. Zodat jongens en meisjes die het minder breed hebben ook lekker kunnen voetballen, turnen of judoën. Of hun creativiteit kwijt kunnen in muziek of op het podium.

Wij zouden het een mooi cadeau vinden als je op 20 september meefietst! Tot dan.

Nori, Alex, Corné, Leoniek, Sander, Sara, Vera, Gijs, Sjoerd, Mark, Norbert, Kees, Arjan, Ingrid, Martie, Has, Gijs, Ian, Luuk, Wouter, Ineke, Stefan, Peter en Marten