Kilometers vreten voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

This is the fundraising page of Reinier Sanders

( Member of team: Alliander )

from €50 (150%)
Donate now
0 m
/ 30 km
Covered (0%)

Tijdens de corona lockdowns heb ik ervaren hoe het is om minder te kunnen sporten. Naar de sportschool met je vrienden en padellen met collega's kon opeens niet meer. Ook naar buiten gaan om even een rondje te rennen leek riskant. De drempel om toch even op de hometrainer te zitten werd elke dag groter.

Ik heb gezien hoe snel de kilootjes erbij kunnen vliegen als je niet (of veel minder) beweegt. Helaas is het ook na de pandemie niet voor iedereen vanzelfsprekend om weer te sporten. Om die reden zet ik me met Alliander in voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat kinderen die het écht nodig hebben alle ruimte krijgen om de sport te beoefenen waar zij echt gelukkig van worden!

Met mijn collega's gaan we van maandag 26 februari tot en met vrijdag 1 maart zo veel mogelijk kilometers fietsen op hometrainers in ons kantoor. Iedereen die mee doet gaat op zijn minst 1 uur fietsen en voor elke kilometer die we "afleggen", wordt 1 euro gedoneerd aan het Jeugdfonds. In totaal proberen we €2.500,- bij elkaar te fietsen, zodat 10 kinderen een jaar lang kunnen sporten.

Mijn doel is om 30 kilometer in een uur te rijden en ik ga mijn best doen om dat te toppen! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Alliander en ik zullen je heel dankbaar zijn als je een klein bedrag mee doneert!