Realisatie van sport en cultuur voor ieder kind.

This is the fundraising page of Marylène Dekens

( Member of team: G.C.H.C. )

from €250 (12%)
Donate now
0 m
/ 21 km
Covered (0%)

Steeds meer ouders moeten hun kinderen ontzeggen van sport en cultuur door oplopende kosten, terwijl dit voor de ontwikkeling juist zo belangrijk is! Om te zorgen dat elk kind kan deelnemen aan deze buitenschoolse activiteiten, rennen wij met 100 leden vanuit G.C.H.C. voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen. Door ons beste beentje voor te zetten, hopen wij bij te dragen aan het blijven uitoefenen van sport en cultuur.

 

Op 10 februari, tijdens de Nacht van Groningen, zullen wij ons sterk maken voor kinderen die momenteel worden ontzegt door financiële redenen.

 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen maakt het mogelijk dat kinderen uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, theaterles of een andere sportieve of creatieve activiteit. Voor die kinderen en jongeren betaalt het fonds de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Het geld wordt direct aan de sportclub of lesgever betaald. Zo weet je zeker dat het geld goed terecht komt!